Bakom kulisserna

28 Feb

Ett spontandyk hos vår närbutik gav ett rejält lass mat. Mest intressant är väl miniflaskorna Ramlösa, som slängts för att vattnet blivit för gammalt…

1) Vem behöver köpa vatten på flaska?
2) Vem behöver köpa en liten, liten flaska med vatten?
3) När fasen blir vatten dåligt?

Det där nere i högra hörnet är förresten inte äppelmos utan honung. Den var i en krossad glasburk men eftersom honungen var av fast sort gick det lätt att dels pilla bort glasfliset och sedan smälta det yttersta lagret så det minsta glassplittret försvinner. Honung slängs ju inte så ofta annars, och det är ju så gött att ha i te’t.

2 Responses to “Bakom kulisserna”

  1. Dumpstermorsan March 1, 2011 at 06:36 #

    Ni kan ju höra med den här killen, en hygienkonsult, huruvida vatten blir “gammalt”. http://hygienkonsult.blogspot.com/2009/07/100-bra-satt-att-undvika-matforgiftning_09.html
    Han verkar ju vara salig i sin tro. / Dumpstermorsan

    • Steve March 1, 2011 at 11:02 #

      Haha, jäklar. Vilken mysig kille!

      Spännande förresten att han, liksom Radio-Kjell, verkar tro att det heter “fregan” och inte “frigan”.

Leave a comment